Audi Q3 2019 (видео) :: Пристигна!

Видео Видео на денот Новитети

Пристигна!

Објавено на 25 јули 2018 година

Audi Q3 најави пресвртница во изгледот на SUV моделите од Инголштат – го нема повеќе copy-paste дизајнот на претходната генерација која многу наликуваше на поголемиот брат со 5-ка во ознаката. Не дека не изгледаше добро, ама сега Q3 изгледа уште подобро. Фалбите за неговиот изглед допрва ќе пристигнуваат, заради што треба да бидеме подготвени да ги ислушаме.

клучни зборови: