Новата Seat Ateca (видео)

Видео Новитети

Новата Seat Ateca

Објавено на 15 јуни 2020 година

Денес е денот, како што кажаа Шпанците, кога ќе се појави новата Seat Ateca. Таа всушност не е нова туку обновена, но и тоа е доволно да го привлече вниманието. Заради тоа најпрво ви го пренесуваме видеото од неа, а дури потоа, откако добро ќе ја разгледате, ќе кажеме и по некој збор за тоа што е ново, а што обновено.

Видео

клучни зборови: ,