Новата Opel Corsa пристигнува, ние веќе ја возевме (видео)

Видео Видео тест Возевме Новитети

Новата Opel Corsa пристигнува, ние веќе ја возевме (видео)

Објавено на 2 август 2019 година

Во ова врело време Opel го подготвува својот најврел новитет за лансирање – новата Corsa е на чекор од својот поход за освојување на пазарот. Адути за тоа има доста – ние претпремиерно веќе ја возевме и се запознавме со нив. Ова се импресиите од нашата средба со претпродукциските примероци на новата Opel Corsa.

Видео

клучни зборови: ,