Новата играчка на Џејмс Бонд (видео)

Видео Занимливости

Новата играчка на Џејмс Бонд (видео)

Објавено на 19 ноември 2019 година

Вест што ќе ги израдува љубителите на филмската уметност – специјално за нив, Land Rover сподели неколку атрактивни сцени од снимањето на најновиот филм за Џејмс Бонд. Заедно со него во главната улога е незапирливиот Defender, кој беше претставен во септември на салонот на автомобилите во Франкфурт. Филмот за тајниот агент под наслов Нема време за умирање, својата премиера ќе ја има на 2 април идната година.

Видео

клучни зборови: ,