Yamaha – Tracer 7 GT

Моторцикли Новитети

Си го тера патот

Засилен и со нов прекар

објавено 23. ноември 2020

Како дел од промената на моторите да го задоволат стандардот Еуро 5, Yamaha од февруари ќе го нуди Tracer 7 GT како наследник на успешната лоза. Најважните додатоци на тур верзија на MT-07 се страничните куќишта од 20 литри и прилагодливото ветробранско стакло, што е за девет сантиметри повисоко и седум сантиметри пошироко од Tracer 7. Исто така постои и специјално удобно седиште со контрастни шевови и USB адаптер. Предниот дел е редизајниран со двојни фарови. Yamaha го нуди Tracer 7 GT за 9574 евра во Германија.