Volkswagen Golf GTi каков не сте виделе и тешко дека ќе видите (видео)

Top News Видео Занимливости

Volkswagen Golf GTi каков не сте виделе и тешко дека ќе видите

Објавено на 13 јануари 2020 година

Во моментите кога светот ги очекува деталите за новата генерација на Volkswagen Golf GTi, од Калифорнија ни стигна едно интересно видео. Аматерско, како што впрочем некои би ја класицифирале и преправката на овој Golf GTi. Сепак судот за тоа колку е „атрактивен” (со или без наводници), ќе ви го препуштиме вам.

@cculturee🥴 roketbony #xyzbca #fyp #static

♬ original sound – gucci.cologne

клучни зборови: ,