Видео – Електрификација на BMW и Mercedes

Видео на денот

Иако на големо флертуваат со хидрогенот BMW и Mercedes по ред си ја одат патеката. Имаат добар број целосно електрични модели, доста хибриди и ветуваат дека нема да се откажат од моторите на внатрешно согорување се додека тоа го бараат купувачите!

објавено 06. јули 2021