Triumph Speed Triple 1200 RS – видео

Видео на денот Моторцикли

Triumph се враќа на победничкиот курс. Останува да се дочека март за да се види во живо голиот RS. До тогаш уживајте во видеото…

објавено 9. февруари 2021

h6>