SEAT – Ibiza & Arona Видео

Вести

Одбројувањето започна

Успешниот тандем од Марторел ќе се претстави за десет дена

објавено 07. април 2021

Едно од најтемпераментните остварувања во сегментот на мали автомобили несомнено е SEAT Ibiza. Во нејзината повеќе деценијска кариера се има наметнато како одлична солуција за сите кои го разбираат медитеранскиот менталитет. Ваквиот пристап ја направи привлечна за повеќето пазари во светот. Малку покасно се приклучи нејзиниот дериват Arona, која е кросоверска интерпретација на Ibiza. Нивната духовна поврзаност наметна редизајнот да се објави паралелно кај двата модели. Со првата фотографија ЅЕАТ не открива ништо, само нѐ поканува на 15. април да ја проследиме нивната медиумска промоција која ќе се одржи вирално.

о