Porsche Cayenne GTS (видео)

Видео

Porsche Cayenne GTS (видео)

Објавено на 12 јуни 2020 година

Разгледајте го и слушнете како звучат 460-те коњи на новиот Porsche Cayenne GTS извлечени од неговиот 4,0 литарски твин-турбо V8 мотор, кои со сесрдна помош на 8-степената автоматика и Sport Chrono пакетот ќе го забрзаат до 100 km/h за 4,5 секунди и дотераат до 270 km/h. Цената на ова задоволство во Германија изнесува 114.087 евра, односно 118.490 за купе верзијата.

 

Видео

клучни зборови: ,