Peugeot – Безгрижно на одмор

Вести Македонија

Лавот се грижи за своите!

Акција за бесплатни летни проверки во Еуроимпекс

објавено 21. јули 2021

Одморот се чека цела година и детално се планира. За жал многумина од нас што поради немарност, што од финансиски причини забораваат да го проверат возилото пред да тргнат на пат. Не се посакува на никого, но одморот може да се претвори во кошмар поради дефект на автомобилот. Затоа Peugeot за „најубавиот период од годината“ подготви акција за бесплатна проверка на возилата. Покрај основните подготовки за Вашето летно уживање Брендот Peugeot е повторно тука за вас! Покрај бесплатната проверка на возилата вклучени се уште две сервисни акции по ниски цени и тоа промена на плочки од 2.800 денари во зависност од моделот со вклучена работна рака и сервисирање на клима уредот од 1.500 денари. Поради избегнување на непријатните чекања најдобро е да се  закаже термин на www.peugeot.mk или телефонски на 02/3111-000 – локација Бул.Трета Македонска Бригада, 1000 Скопје или 02/3096-900 – локација Скупи 6А, 1000 Скопје, а на располагање е и продажно-сервисната мрежа на следниов линк: https://www.peugeot.com.mk/prodazhno-servisna-mrezha . Понудата трае до 31.8.2021.