Peugeot – 210 години успех

Top News Видео Занимливости

Гордо и оптимистички

Поради општата ситуација Peugeot ја прослави својата 210 годишнина од постоењето вирално

објавено 24 септември 2020

Пандемијата која се случува на планетарно ниво од корен го смени нашето секојдневие. Кога се прославува 210 години постоење, пред само една година, тоа ќе беше настан на годината, ќе беше спектакл за кого ќе се пишуваше на долго и широко а присутни ќе беа специјални гости од сите меридијани. Иако во услови на ограничувања и рестрикции за јавни собири Peugeot успеа да го одбележи својот 210-ти роденден во присуство на целата планета. Ве покануваме да одвоите 30 минути за една прекрасна прошетка низ историјата и иднината на Peugeot.

Видео