Nokian Powerproof – Видео

Видео на денот

Финскиот тандем е специјално развиен за регионот на средна Европа. На помош повикани арамидот и Мика Хакинен. Достапна во Мотоцентар и во SUV изведба.

објавено 26. април 2021