McLaren 570S » Брзината е сé! (видео)

Видео

Брзината е сé!

Објавено на 22 март 2020 година

Во светот на суперавтомобилите брзината е сé. Но, McLaren го декларира 570S како член на својата спортска серија, што треба да значи дека не е доволно брз да биде суперавтомобил. Дилемата дали навистина е така или пак McLaren 570S сепак е достоен да го носи предзнакот супер покажува и ова видео.

Видео

клучни зборови: