Italdesign DaVinci (видео) :: Генијалноста како предиспозиција

Видео Новитети Поглед во иднината

Генијалноста како предиспозиција

Да беше жив, генијалниот Леонардо да Винчи би бил горд на Italdesign и неговото големо купе

Објавено на 19 март 2019 година

Со должина од 5 и широчина од дури 2 метри и 12 сантиметри, Italdesign DaVinci е парче автомобилска уметност како магнет ги привлекува погледите. Големите врати, носот налик на ајкула и брзиот заден дел никого не оставаа рамнодушен. Ниту технологиите замислени за него, за кои сепак малку се знае. Евентуалното производство би било строго лимитирано, но цената никој не ја споменува.

Видео

клучни зборови: