IAA Минхен 2021

насловна Салони фото галерии

Салоните се враќаат!

После значајно долгата принудна пауза, салоните на автомобили повторно стануваат дел од нашиот живот

Објавено на 6 септември 2021 година

Не е како порано, но сепак и организаторите и изложувачите се имаат потрудено да го вратат сјајот на големите автомобилски манифестации како што е IAA, која годинава за прв пат се одржува во Минхен. Таму сме и ова се првите наши фото-впечатоци. Следете нé, ќе имаме интересни вести за вас.