Genesis G80 – лимузина со стил

Вести Видео на денот

Раскошен и привлечен

Вечерното видео е посветено на Genesis G80 кој, покрај одличниот изглед, опременост и завршна обработка фасцинира со цената што започнува од 47.000 долари

Видео