Ford во една поинаква конотација

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Ford во една поинаква конотација

Објавено на 16 ноември 2018 година

Кога ќе се спомене Mustang или нешто слично, сите ги вртиме главите, но Ford е многу повеќе од тоа. Одговорните во Детроит сепак сметаат дека не е сé докрај искористено и затоа се фрлија на работа да ги пополнат пазарните празнини, пред сé во Европа. Погледнете го нашиот видео-прилог за активностите на Ford во товарниот сегмен на Стариот континент.

Видео

Сподели

Последни новости

Актуелни цени на горивата

  • еуросупер 95 - 80.50 ден
  • еуросупер 98 - 83.00 ден
  • еуродизел Д5 - 69.00 ден
  • течен нафтен гас - 48.00 ден
  • метан - 69.00 ден

Сакате да добивате известувања?

Зачлени се на нашиот NEWSLETTER