Серија 8 Gran Coupe (со видео) ♥ Најубавиот BMW сега и официјално

Најубавиот BMW сега и официјално

Без сомнеж, ова е моментално најубавиот BMW

Објавено на 20 јуни 2019 година

Серијата 8 доби принова, а CLS, A7 и Panamera лут ривал. Значително поатрактивен, BMW 8 Gran Coupe се искачи за две скалила повисоко од претходникот, серијата 6 со истиот суфикс. Неговото значење како статусен симбол е неспорно, а во однос на истоименото купе доби две дополнителни врати и 23 сантиметри во должина, кои го редефинираат во поинаква пазарна сфера во која практичноста не е подредена на изгледот. За него пак е излишно да се зборува – тоа ќе го покаже видеото.

Видео

Сподели

Последни новости

Актуелни цени на горивата

  • еуросупер 95 - 80.50 ден
  • еуросупер 98 - 83.00 ден
  • еуродизел Д5 - 69.00 ден
  • течен нафтен гас - 48.00 ден
  • метан - 69.00 ден

Сакате да добивате известувања?

Зачлени се на нашиот NEWSLETTER