BMW серија 7 (видео) :: Ви се допаѓа ли?!

Видео Новитети

Ви се допаѓа ли?!

Кажете што сакате, но факт е дека возилата со, така да го наречеме дискутабилно провокативен дизајн, поминуваат добро на пазарот. Посебно ако се скапи како што е BMW серијата 7. Баварците многу добро го знаат тоа од периодот на Крис Бенгл. Можеби затоа и нејзината обновена верзија изгледа таква каква што е. А каква е, видете од приложеното официјално видео.

Видео

клучни зборови: ,