Авто Магазин сезона 25 епизода 4

Top News Видео видео галерии Епизоди

Авто Магазин сезона 25 епизода 4

» Ова е прво издание на Авто Магазин во кое сите автомобили се електрични, па дури и тестираниот MINI One E.
» Пред тестот ќе ви ги претставиме:
  • Mazda MX30
  • Opel Mokka
  • VW ID.4
  • Volvo XC40 P8 Recharge

» ТЕСТ: MINI One E