Авто Магазин – Сабота е ден за нова епизода

Видео на денот

Новата епизода на Авто Магазин ви покажува една поинаква перспектива на денешните состојби на глобалниот пазарот. На тест е Opel Mokka.

објавено 23. октомври 2021