Audi TT 2019, сега и видео

Видео Видео на денот

Audi TT 2019, сега и видео

Објавено на 20 јули 2018 година

Audi го обнови спортскиот TT во купе и родстер верзија. Изгледот е освежен со моќни детали кои прават Audi TT да се доживува современо и доминантно. За ова второто ќе се погрижи механиката, а првото го покажува ова видео. Посебен впечаток остава внатрешноста чиј изглед верно го надополнува нескротливиот карактер на овој модел.

клучни зборови: