‣ Го тестиравме Porsche 911

Видео Видео тест Тест

‣ Го тестиравме Porsche 911

Објавено на 2 јули 2019 година

Легендата од Штутгарт веќе 56 години и 8 генерации е синоним за спортски автомобил. Заслуга за тоа има и широката понуда – во моментот од Porsche 911 на располагање се 24 различни изведби. Ги возевме најновите во Атина и околината и уште еднаш се уверивме зошто 911 е тоа што е. И ќе остане – ова се нашите впечатоци од тест возењето на Porsche 911 од најновата генерација во кабрио и купе изведбите.

Видео

клучни зборови: ,