Се потсетуваме » Ја возевме Porsche Panamera

Видео Видео тест Возевме

Ја возевме Porsche Panamera

Десет години владеење со емоциите

Објавено на 3 октомври 2019 година

Поминаа само десет години откако се појави Porsche Panamera, но таа толку добро се вклопи и во гамата на Porsche и на пазарот што изгледа како отсекогаш да била присутна. Ја возевме во повеќе наврати и никогаш не можевме да го сокриеме емоциите – ова е видеото од нашата средба со Sport Turismo верзијата од пред скоро две години.

Видео

клучни зборови: ,