Разгледајте го новиот Seat Leon (видео)

Видео

Разгледајте го новиот Seat Leon

Објавено на 31 јануари 2020 година

Seat ја лансираше новата генерација на компактниот Leon, во караванска и хечбек верзија со пет врати. Иако платформата и добар дел од технологиите и моторите, вклучувајќи ги и хибридните изведби се преземени од Golf 8, новиот Leon зрачи со сопствен персоналитет благодарејќи на дизајнот. Затоа и треба добро да се разгледа – еве ви прилика.

Видео

клучни зборови: ,