Просто да не се верува » Би возеле ли со вакви пневматици?!

Занимливости

Би возеле ли со вакви пневматици?!

Објавено на 24 јануари 2020 година

Фотографијата е од Велика Британија и направена е како доказ зошто полицијата го има исклучено ова возило од сообраќај, и тоа во момент кога неговата сопственичка ги возела децата на училиште. Има ли потреба да споменеме дека овој призор таа го има гледано при секое влегување во автомобилот бидејќи се наоѓа од возачката страна?