Проблеми во зима – што сé требате да имате во автомобилот за да ги немате?

Видео Занимливости Македонија

Проблеми во зима

Што сé требате да имате во автомобилот за да ги немате?

Објавено на 16 декември 2019 година

Зимата уште здраво не зафатила, така што сега е вистинското време да потсетиме на зимските проблеми со кои можат да се соочат возачите на патот. За да не ви се случат и вас, погледнете го нашето видео-потсетување што сé освен законски пропишаната опрема требате да имате во автомобилот.

Видео