Нова Kia со 4,5% камата

Нова Kia со 4,5% камата

Импортерот на Kia за Македонија ја започна летната сезона со нова атрактивна понуда

Објавено на 15 јули 2019 година

Под слоганот „Исполни ја твојата желба“ , Киа Моторс Македонија за овие летни денови на своите клиенти им понуди интересен предлог во договор со Sparkasse Leasing, кој се однесува за финансирање на нов Kia автомобил. Со неодолива каматна стапка од 4,5% и минимално учество од 20% од вредноста на новиот автомобил, како и поволен период за отплата на 84 рати, сега повеќе од било кога сите можат да ја исполнат својата желба за нов модел на Kia. Промотивната акција е најавена да трае до септември 2019 година. Импортерот на Kia отсекогаш целел кон креирање на реални можности и флексибилни решенија за своите потрошувачи со цел да одржи долгорочни врски нудејќи ја единствената 7-годишна гаранција за квалитет и понуда на модели од беспрекорната гама на автомобили. Она кое што е потребно да го направите е да се посетат продажните салони на Киа Моторс Македонија или нивната веб-страница за да се добијат информациите за останатите услови како да се стигне до нов автомобил на Kia со можности што ги нуди пакетот за финансирање на Sparkasse Leasing.

Сподели

Последни новости

Актуелни цени на горивата

  • еуросупер 95 - 80.50 ден
  • еуросупер 98 - 83.00 ден
  • еуродизел Д5 - 69.00 ден
  • течен нафтен гас - 48.00 ден
  • метан - 69.00 ден

Сакате да добивате известувања?

Зачлени се на нашиот NEWSLETTER