Нова Kia со 4,5% камата

Импортерот на Kia за Македонија ја започна летната сезона со нова атрактивна понуда

Автопат Миладиновци-Штип (со видео) » Мислевме дека е готов, ама тој допрва ќе се доградува

Започнат во 2014 година со рок за изградба од три години, после многу одложувања автопатот Миладиновци-Штип конечно и неофицијално, и официјално беше пуштен во употреба, ама тој допрва ќе се доградува

Lada Niva каква не сме виделе

Lada Niva се појави во 1977 и упорно одбиваше да отиде во пензија и ги ги надживеа сите предизвици и за нејзина замена, и за осовременување