Неуништливата Toyota Hilux може да преживее сé

Видео

Неуништливата Toyota Hilux може да преживее сé

Погледнете го видео доказот за тоа

Објавено на 29 мај 2020 година

Можеби се сеќавате кога на времето Џереми Кларксон и друштвото срушија 23-катница со Toyota Hilux на нејзиниот покрив колку да видат дали ќе остане нешто од неа, а таа преживеа. Ако се сеќавате, тогаш се сеќавате и на сомнежите дека сето тоа е наместено. Ако пак не, нема врска – доволно е и ова видео за да се уверите дека Toyota Hilux навистина е неуништлива и може да преживее сé.

Видео

П.С. За оние што не се сеќаваат, еве го и другото видео.

Видео

клучни зборови: ,