Најоткачена Лада Нива што постои (видео)

Top News Видео Занимливости

Најоткачена Лада Нива што постои

Објавено на 23 јануари 2020 година

Кој друг ако не група откачени Руси кои се претставуваат како Iling Show можат да направат вакво нешто?! Оваа Лада Нива толку е скратена што изгледа како пропадната во асфалтот, но може да вози. Каде, е друго прашање. Сепак, мора да им одадеме признание и за лудоста и за трудот што го имаат вложено.

Видео

клучни зборови: ,