Најбавниот Bugatti во светот (видео)

Top News Видео Занимливости

Најбавниот Bugatti во светот

Објавено на 1 мај 2020 година

Bugatti Veyron деновиве пред 15 години стана најбрзиот автомобил во светот надминувајќи 400 километри на час. Но, сте се запрашале ли кој е најбавниот Bugatti во светот? Одговорот лежи во ова видео кое сигурно ќе ви измами широки насмевки на лицата. Сепак на дечките мора да им кажеме едно големо браво за ентузијазмот и упорноста, па и за вештината.

Видео

клучни зборови: ,