Модерната санка на Дедо Мраз…

Занимливости

Модерната санка на Дедо Мраз…

…онаа што тој би си ја посакал за нова година!
Објавено на 30 декември 2018 година
автор: Горан Рафајловски

Сите знаеме дека Дедо Мраз живее на северот на Европа и дека се вози со санка со елени. Но времињата сега се сменија и еленскиот превоз е тотално застарен, така што Дедо Мраз мора да си бара нова, модерна санка. А таа, секако, како и самиот тој, мора да доаѓа од северот на Европа. Koenigsegg е токму од таму и се чини дека неговиот Agera RS ќе биде вистински избор. Посебно во едно вакво издание, за кое сме сигурни дека и Дедо Мраз лично би си ја посакал за нова година, да има кој да му ја донесе!

клучни зборови: ,