И Џејмс Бонд отстапи пред коронавирусот (видео)

Top News Видео

И Џејмс Бонд отстапи пред коронавирусот (видео)

Премиерата на најновиот филм за тајниот агент 007 на нејзиното Кралско Височество е одложена – дури за ноември

Објавено на 5 март 2020 година

Требаше да биде наредниот месец, но нема – премиерата на најновиот филм за Џејмс Бонд ќе почека да се смири ситуацијата со коронавирусот. Што пропуштаме можете да погледнете од нашиот прилог подготвен за 25-тата емисија од 24-тата сезона на Авто Магазин која премиерно ќе се емитува во сабота на ТВ Телма во 12 часот и 15 минути и на Алсат-М истиот ден во 17:15.

Видео

клучни зборови: ,