Го купи ли Роналдо најскапиот автомобил во светот? (со видео)

Видео Занимливости

Го купи ли Роналдо најскапиот автомобил во светот?

објавено на 3 мај 2019 година

Секоја вест во која заедно се споменуваат Кристијано Роналдо и Bugatti La Voiture Noire е бомбастична. Затоа и медиумите се натпреваруваат да пренесат сé за фудбалската суперѕвезда и најскапиот автомобил во светот. А во тоа дијаметрално се разликуваат – едни велат дека го купил, други пак дека не го купил. Од трета страна пак, кога беше претставен овој автомобил вреден 16,5 милиони евра, се слушна дека ќе се всели во гаражата на Фердинанд Пих. Но без разлика кој од нив, или пак некој трет го купил, на него ќе мора да чека уште доста… Погледнете го видеото зошто.

Видео

клучни зборови: