Горивата поевтинија, време е да ги наполниме резервоарите, но како?! (видео за кое тешко ќе поверувате дека не е скриена камера)

Top News Видео Занимливости

Горивата поевтинија, време е да ги наполниме резервоарите, но како?!

Објавено на 28 јануари 2020 година

Секој момент кога цената на горивата паѓа, како што е сега, е добар за да посетиме бензинска пумпа и да ги наполниме резервоарите на нашите возила. Но за тоа треба да знаеме каде ни е капачето на резервоарот, што може да биде проблем… Дури и тешко решлив како што можеме да видиме од ова видео снимено одамна во Велика Британија.

Видео