Булеварот кај Бит-пазар затворен

Македонија

Булеварот кај Бит-пазар затворен

Објавено на 22 август 2019 година

Заради интензивирање на градежните работи, од овој момент па до утре изутрина до 8 часот и 30 минути булеварот Крсте Мисирков целосно ќе биде затворен за сообраќај во насока од крстосницата со булевар Гоце Делчев кај Судската палата кон клучката Бит-пазар. Според најавите на градските служби, времениот сообраќаен режим ќе важи до завршување на градежните работи на овој потег, односно и на двете страни на булеварот заради градежни активности за реконструкција на коловозот на кој ќе се нанесува завршниот слој на асфалтот ќе трае сé до завршувањето на работите што се очекува многу бргу.