Авто Магазин сезона 25 епизода 17

Top News Видео видео галерии Епизоди
Авто Магазин сезона 25 епизода 17
» Иако сакаме што побргу да ја заборавиме 2020-та, таа сеуште долго ќе нѐ прогонува. Новите модели се свртени кон струјата, сѐ посмело се дискутира за водородот, а преку редизајнирани заштитни знаци се најавуваат нови поглавја во историјата на марките.
» Продолжуваме со претставувањето на најавените новитети за 2021-ва.