Авто Магазин сезона 24 епизода 35

Top News Видео видео галерии Епизоди

Гледај, слушај, уживај!

Авто Магазин сезона 24 епизода 35

► тест DFSK Glory 580
Škoda во електрична офанзива со Enyaq
Продажбата на нови автомобили катастрофална
Колку чини електрониката во автомобилите?
Екрани чувствителни на допир
Volkswagen со далечниски сервис за комерцијалните возила
Smart тргна по електричен пат
и уште Lamborghini Huracan Evo RWD Spyder, Alfa Romeo Giulia и Stelvio Quadrifoglio…