Авто Магазин сезона 24 епизода 23

Top News Видео видео галерии Епизоди

Гледај, слушај, уживај!

Авто Магазин сезона 24 епизода 23

► MAN прeтстави нова генерација камиони
» Porsche 718 го доби шестцилиндричниот мотор што го заслужува
» Maserati се подготвува за електрификација
» BMW се откажува од големите агрегати
» Honda и Mazda нема да користат големи батерии
» Sono Motors – на повидок нова марка електрични автомобили
» GMC Yukon – чистокрвен американски теренец
» Кои се најпопуларните бои на автомобили во Британија
» Volvo ќе го електрифицира и XC90
» Ford го зголемува бројот на хибридите
» Acura NSX – вистински бисер на техниката
» Tesla Model Y започна да се произведува
» Ford Mustang Mach-E веќе освои десетици илјади купувачи