Авто Магазин сезона 24 епизода 18

Top News Видео видео галерии Епизоди

Гледај, слушај, уживај!

Авто Магазин сезона 24 епизода 18

► Тест Toyota Corolla Hybrid
» Започната со Corsa и Grandland X Hybrid4, големата офанзива за електрификација на Opel продолжува
» По повод 70-годишнината од основањето на компанијата што го носи неговото име, великанот на италијанскиот автомобилизам Карло Абарт доби улица
» Следејќи ги трендовите во урбаната мобилност, Seat реши да воведе измени во својот бизнис модел
» Со лансирањето на новиот Forester, Subaru го одбележа почетокот на својот пат кон електрификацијата
» Појавувањето на Honda CR-V Hybrid помина незабележано во Европа, но не и преку Атлантикот
» Jaguar се сврте кон кросоверите и електриката, но не се откажа од спортските модели
» Acura направи интересен експеримент спојувајќи ги технологиите од минатото и сегашноста
» Peugeot 304 наполни 50 години
» Ова не е вселенски брод. Тоа е најновиот часовник на компанијата Corum