Авто Магазин сезона 23 епизода 34

Top News Видео видео галерии Епизоди

Гледај, слушај, уживај

Авто Магазин сезона 23 епизода 34

♦ Ја тестиравме Kia Ceed 1.0 T-GDi
♦ После дваесет години нов начин за пресметка на цените на горивата
♦ Škoda Superb супериорно настапува
♦ Opel GrandLand X доби 300 хибридни коњи
♦ Land Rover го освежи Discovery Sport
♦ BMW со концепт кој го покажува минатото
♦ Volvo Cars Freedom to Move караванот престојуваше во Македонија
♦ Honda со косилка за трева брза 240 km/h
♦ Tesla има модел со автономија од 150 километри
♦ Aston Martin DB5 GoldFinger во сoвремено руво
и уште…