Авто Магазин сезона 23 епизода 29

Top News Видео видео галерии Епизоди

Гледај, слушај, уживај

Авто Магазин сезона 23 епизода 29

✔️ Шангај 2019: Volkswagen I.D. Roomzz, Jetta VS5, Audi AI:ME, Mercedes GLB, Nissan Sylphy
✔️ Њујорк 2019: Mercedes GLS, Lincoln Corsair, Subaru Outback, Kia HabaNiro, Hyundai Venue и Sonata
✔️ PAL-V Liberty полета кон првите сопственици
✔️ Jeep со шест концепти на на велигденскиот Easter Safari пикник
✔️Jaguar I-Pace е светски автомобил на годината