Авто Магазин сезона 23 епизода 28

Top News Видео видео галерии Епизоди

Гледај, слушај, уживај

Авто Магазин сезона 23 епизода 28

⭐️ Колку навистина вредат половните автомобили?
⭐️ Golf наполни 45 години
⭐️ Range Rover Evoque преставен во Македонија
⭐️ Smart ќе стане електрична марка, за Mini ќе пак ќе одлучат купувачите
⭐️ Бесплатни 24.000 хибридни патенти на Toyota
⭐️ Рамбо-Ламбо се враќа на сцената
⭐️ Ferrari P80C – уникат како никој друг
⭐️ Ќе преживеат ли Audi TT и R8?
⭐️ Fiat Chrysler и Tesla со фиктивно партнерство
⭐️ Tarform – електричен мотоцикл како за Лудиот Макс
⭐️ Релито Дакар ќе се одржува во Саудиска Арабија