Авто Магазин сезона 23 епизода 27

Top News Видео видео галерии Епизоди

Гледај, слушај, уживај

» Прв споредбен тест на електрични возила во регионов!

⭐️ на патеката НАВАК ги возевме 24 часа VW e-Golf, Renault Zoe, Hyundai Kona и BMW i3
⭐️ супертест Opel Insignia
⭐️ и уште: Toyota ќе се качи на месечината; со солзавец против крадците на автомобили; Corvette се подготвува за замена…