VW – електрификација на народот

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Од сатанизирана во аферата „Дизелгејт“ до компанија која стана еден од предводниците на елктрификацијата! VW не штеди ниту средства ниту ресурси да ги стави под напон и останатите членки на групацијата.

објавено 02. јули 2021

Сподели

Последни новости

Најнова епизода

Актуелни цени на горивата

  • еуросупер 95 - 90.00 ден
  • еуросупер 98 - 92.00 ден
  • еуродизел Д5 - 90.00 ден
  • течен нафтен гас - 53.00 ден
  • метан - 161.50 ден

Сакате да добивате известувања?

Зачлени се на нашиот NEWSLETTER