Volkswagen Golf VIII

Вести

Денес е денот!

Објавено на 24 октомври 2019 година

Следете ја во живо презентацијата на новиот Golf – токму тука, вечерва во 18 часот и 30 минути. Неа ви ја овозможува прес сервисот на Volkswagen, а ние ја пренесуваме, бидејќи, како што велат од Волфсбург, животот се случува со Golf. Затоа и не треба да испуштиме некој важен момент од него, како што за 35 милиони негови сопственици е претставувањето на осмата генерација.