Видео тест: Jaguar i-Pace

Видео Видео тест

Видео тест: Jaguar i-Pace

Објавено на 18 јули 2018 година

Британците ги престигнаа големите премиум имиња – Jaguar i-Pace е првиот сериски електричен кросовер кој во Европа ќе го напаѓа премиум SUV сегментот. Единствената конкуренција засега му доаѓа од Пало Алто, на која англискиот теренец се спротивставува со бројни аргументи. Цената не е еден од нив, а другите слушнете ги од нашето прво запознавање со него во Португалија.

клучни зборови: