Видео тест: BMW M5, Нирбургринг

Видео Видео тест

Нашиот одговор на прашањето BMW M5 или X6 е…

Објавено на 8 август 2018 година

За 24 часа 1.773-ца од вас го побараа одговорот на прашањето што ги мачи сите закоравени љубители на BMW – што да изберат за да во моментов бидат најактуелни, X6 или пак M5. Одговорот на ова прашање ние го знаевме уште пред да биде поставено – во моментот кога на Нирбургринг се запознавме со ѕверски моќната и брза баварска лимузина. Погледнете ги нашите впечатоци од возењето на BMW M5 на Зелениот пекол.

клучни зборови: